Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η πιο καλή παρέα… Σύντομα θα αναρτηθεί και το βίντεο από την όμορφη παρέα

 Μια πολύ όμορφη παρέα , την Τετάρτη το απόγευμα στο καφενείο ”Το Πέτρινο” του Λυκούργου Πασπαράκη (του Πέτρο) μετά την λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.
Ο π. Ανδρέας αφού ολοκλήρωσε την παράκληση στην εκκλησία κάλεσε όλες τις γυναίκες στο καφενείο για να μιλήσουν και να διασκεδάσουν λίγο την ώρα τους.
Το ”άβατο” των ανδρών έσπασε για λίγες ώρες με τις γυναίκες να φέρνουν από το σπίτι τους γλυκίσματα και δημιουργίες τους!

Η συζήτηση έφερε κέφι και ο π.Ανδρέας ζήτησε και από τον ψάλτη της ενορίας μας Βασίλη Δραμουντάνη να φέρει το μαντολίνο του, όπερ και εγένετο!
Ο Βασίλης αφού έπαιξε πρώτα το γνωστό τραγούδι ”την μάνα μου την αγαπώ” εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες ,συνέχισε με χυματικές κοντυλιές και προς γενική έκπληξη με έντονη συμμετοχή με μαντινάδες από γυναίκες.
Την παράσταση έκλεψε η Ελπίδα του Μυγιάκη με το πάθος και τις μαντινάδες της άλλοτε σατυρικές και άλλοτε με έντονα συναισθήματα.
Η παρέα ολοκληρώθηκε με τις γυναίκες να ζητάνε από τον π.Ανδρέα να συνεχιστούν οι εκδρομές που έχουν αρχίσει τα τελευταία δυο χρόνια,με επισκέψεις σε μοναστήρια και εκκλησίες της Κρήτης.
Κάτι τέτοιο αναμένεται πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με προορισμό αυτή τη φορά τα Χανιά!
Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου